Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2013. 21:32 >> 21:33

KONAČNO STARTER

Kasiljas od prvog minuta protiv Galate

Iker Kasiljas iza sebe ima vjerovatno najgori period u karijeri. Na početku Primere bio je zamjena Dijega Lopezu, ali će sjutra imati priliku da od prvog minuta stane među stativama.

Iako u domaćem prvenstvu sjedi na klupi, Kasiljas će izgleda dobijati šansu u grupnoj fazi Lige šampiona. Prvu šansu da dokaže zašto važi za najboljeg španskog golmana imaće sjutra veče u Istanbulu, gdje Madriđani gostuju Galatasaraju.

To je potvrdio i Karlo Anćeloti.

"Dijego je igrao veoma dobro, ali odluka o Ikeru na golu već je donešena. Iker će braniti u Istanbulu", kazao je Italijan za španski As.

Kasiljas je ponikao "kraljevskom klubu" za koji je do sada branio na 457 utakmica, a za "Furiju" je upisao 137 nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније