Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2013. 22:55   >>  23:22

PREOKRET U PARMI

Roma upisala i treću pobjedu

U posljednjem meču 31. kola Serije A, fudbaleri Rome ostvarili su treću pobjedu u nizu, ovog puta na gostovanju Parmi 3:1.

Roma je u prvom poluvremenu bila bolja, ali nije uspjela da konkretizuje šanse. I dok su gopsti napadali, Parma je povela u 39. minutu, preko Bjabjanija. S tim rezultatom otišlo se na pauzu, da bi se u nastavku mreža domaćih zatresla tri puta.

Odmah na startu drugog dijela, Alesandro Florenci vraća stvari na početak. Rimljani kasnije dolaze i do potpunog preokreta. Prvo je u 70. minutu Strotman asistirao Totiju za vođstvo, da bi pojačanje iz PSV-a pet minuta prije kraja meča sa bijele tačke postavio konačan rezultat.

Roma nakon tri kola ima stoprocentan učinak i devet bodova. U prva dva kola upisali su pobjede nad Livornom i Veronom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније