Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

05. 10. 2019. 22:53 >> 22:52

PREOKRET "ROSO NERA"

Milan slavio u Đenovi

Posljednji subotnji meč sedmog kola Serije A, duel Đenove i Milana završen je pobjedom gostiju. Viđena su tri gola i tri crvena kartona, a Milan je konačno prekinuo seriju ligaških poraza.

Nakon tri vezana poraza u Seriji A, fudbaleri Milana konačno su stigli do pobjede i slavili su 2:1 na gostovanju Đenovi. Milan je do pobjede došao nakon preokreta.

Lase Šone donio je Đenovi vođstvo u 41. minutu. Igrao se drugi minut nadoknade kada je sudije Muricio Marijani pokazao crveni karton rezervnom igraču domaćih Rikardu Saponari koji se nedolično ponašao na klupi.

Milan do izjednačenja dolazi u 51. minutu nakon sjajnog solo prodora i odličnog šuta Tea Ernandeza.

Samo četiri minuta kasnije novi problem za Đenovu. Davide Biraši je igrao rukom u kaznenom prostoru, sudija je gledao snimak i ne samo da je dosudio penal za Milan već je Birašiju pokazao crveni karton jer se bunio zbog njegove odluke.

Frank Kesi je bio hladnokrvan i precizno je sa bijele tačke poslao loptu u mrežu za preokret svog tima.

I Milan je meč završio sa igračem manje, jer je u 79. minutu zbog drugog žutog kartona ranije na tuširanje morao Davide Kalabrija.

U 90. minutu sudija je uklizavanje Pepea Reine ocijenio kao faul, ali je odluku da dosudi penal za Đenovu prvo provjeravao snimak. Nakon toga je potvrdio svoju odluku i u drugom minutu nadoknade Lase Šone izašao je pred Reinu, ali nije uspio da postigne gol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније