Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92 [ Objavio. O.Z. ]

07. 10. 2019. 11:23 >> 11:25

NAJDUBLJA KRIZA DO SADA

De Hea: Ovo je neprihvatljivo

Golman Mančester junajteda David de Hea smatra da se Mančester junajted nalazi u najvećoj krizi otkako je on na golu kluba sa "Old Traforda".

De Hea, koji je došao iz Atletiko Madrida 2011. godine, kaže da su igre tima neprihvatljive i da nešto pod hitno mora da se promijeni.

Junajted je na "Sent Džejms Parku" doživio treći poraz u ovoj sezoni (1:0) poslije kojeg se nalazi na 12. mjestu na tabeli Premijer lige sa svega devet bodova iz osam utakmica i svega dva boda daleko od zone ispadanja.

"Ovakva igra je neprihvatljiva. Cijela sezona je neprihvatljiva. Protiv Njukasla nijesmo stvorili nijednu pravu priliku. Mora mnogo toga da se popravi. Ne znam šta bih rekao. Moramo da napravimo korak unaprijed. Imamo povrijeđenih igrača, ali to nije izgovor. Mi smo Mančester junajted. Moramo da radimo naporno kako bismo ponovo počeli da pobjeđujemo", rekao je španski čuvar mreže.

Na pitanje šta je neophodno mijenjati, De Hea je rekao:

"Sve! Mnogo toga mora da bude bolje. Treba pokušavati i pokušavati, boriti se svakog dana. Ovo je težak momenat za sve nas, ali mi smo Junajted i moramo da se borimo. Ovo je najvjerovatnije i najteži period otkako sam ovdje. Ne znam šta se dešava. Nijesmo u stanju da postignemo ni gol na dvije utakmice. Izvinjavam se navijačima, mogu samo da kažem da ćemo se boriti, to je sigurno. Vratićemo se, ali u ovom momentu smo u teškoj situaciji", zaključio je De Hea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније