Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z ]

08. 10. 2019. 23:33   >>  23:32

AS PIŠE

Bejl konačno odlučio da napusti Real

Španski AS je objavio da je velški fudbaler Garet Bejl konačno donio odluku da napusti Real Madrid.

Fudbalski ekspert Giljem Balag tvrdi da je u slučaju Bejla "kap prelila čašu" kada nije uvršten u ekipu Reala za utakmicu Lige šampiona protiv Briža prošle sedmice, piše Klix.ba.

Tada je kraljevski klub remizirao s belgijskim timom na stadionu "Santiago Bernabeu" rezultatom 2:2.

Bejl nije igrao, ali mu je bilo naređeno da se pojavi na utakmici. Kasnije su se pojavili snimci Bejla kako dolazi na utakmicu četiri minuta nakon početka.

Balag tvrdi da je Bejlu dosta svega, te da je ljut i zbunjen. On navodno još uvijek ne može da shvati zašto nije igrao protiv Briža. Kasnije je ponovo vraćen u ekipu i nastupio je protiv Granade.

Bejl ima ugovor s Realom do 2022. godine, međutim, vjeruje da se klub ne ponaša fer prema njemu i želi da ode prvi put od 2013. godine kada je stigao u Španiju iz Totenhema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније