Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 14:27   >>  14:25

Mihajlović: Jovetić pati u Fiorentini

Selektor Srbije Siniša Mihajlović smatra da bi Stevan Jovetić na kraju sezone mogao da ode iz kluba u kom, iz nekog razloga, ne igra kako bi trebalo.

Govoreći u susret derbiju između klubova čijih je bio član, Fiorentine i Intera, Siniša Mihajlović, kao nekadašnji igrač i pomoćni trener Intera i bivši trener Fiorentine, sa posebnim osvrtom gleda na večerašnji duel ovih rivala. 

Sa posebnom pažnjom Mihajlović se osvrnuo na Stevana Jovetića, fudbalera koga smatra jednim od najboljih u Seriji A.

"On je jedan od najboljih, ali u ovom trenutku ne igra u prepoznatljivoj formi. Nijesam više u Fiorentini, tako da ne znam u čemu je stvar, ali evidentno je da pati i ako se stvari ne promjene, Jovetić bi na kraju sezone mogao da napušti klub", rekao je Mihajlović.

O Jovetiću su se već raspitivali Mančester Siti, te Juventus, ljeto će sigurno donijeti nova tranasfer spekulisanja.

(Sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније