Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 10. 2019. 18:15   >>  18:12

MINULOG LJETA

Vacke priznao da je pokušao da vrati Klopa

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joahim Vacke rekao je da je prošlog ljeta pokušao da namami trenera Liverpula Jirgena Klopa da se vrati u taj njemački fudbalski klub.

Klop je za sedam godina u Borusiji Dortmud osvojio dvije titule u Bundesligi, a 2015. godine napustio je klub i preuzeo Liverpul, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu šampiona.

Vacke je želio da vrati Klopa u klub, ali je priznao da nije bio iznenađen što Klop nije prekršio ugovor sa Liverpulom.

"Znao sam da bi Jirgen odbio, da će ispuniti svoj ugovor sa Liverpulom. On je uvijek poštovao ugovore, ali ako želiš da ideš novim putem, a mi smo morali to da uradimo u klubu, onda sam makar morao da pitam Jirgena da li bi mogao to da zamisli. Nijesam to ni očekivao, ali ne bih mogao sebi da oprostim da ga u tom trenutku nijesam pitao", naveo je Vacke u svojoj knjizi Prava ljubav, život sa Borusijom Dortmund, prenio je Skaj.

Liverpul igra dobro u Premijer ligi, prvi je na tabeli i glavni kandidat za titulu, prvi put poslije 30 godina. Liverpul ima osam bodova više od aktuelnog šampiona Mančester sitija, a Vacke je rekao da je Klop uspješan pošto je uvijek iskren.

"Najvažnija stvar u našem odnosu je to što smo mogli da se oslonimo jedan na drugoga. Jirgen me nikada nije lagao, on je uvijek iskren, čak i u poslu. Ni ja njega nikada nijesam lagao. Čak i u najtežoj fazi, u sezoni kada smo se razlišli, kada smo pali na posljednje mjesto prije razlaza, bili smo iskreni", naveo je Vacke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније