Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 10. 2019. 23:11 >> 23:13

SELEKTORA BRINU POVREDE

Hadžibegić: Obje selekcije mogu bolje

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić je nakon remija sa Bugarima rekao da su oba tima odigrala ispod svojih mogućnosti.

“Utakmica je za nas bila vrlo teška, pogotovo u 1. poluvremenu, kada smo imali dosta nepotrebno izgubljenih lopti. U drugom je bilo bolje, ali je utakmica bila ispod nivoa dviju reprezentacija, jer obje mogu bolje. Nadam se da ćemo naći rješenje za ubuduće, ali me jako brinu povrede. Izlazak Savića je bio veliki udarac, a ostali momci su dali sve što mogu”, istakao je naš selektor.

Hadžibegić je najavio da će ekipa u Prištini igrati na pobjedu.

“Nijesmo pobijedili, ali je bitno da se oporavimo i spremimo što bolje možemo. Vidjećemo da li ćemo imati kompletnu ekipu. Nećemo se predati, htjećemo da pobijedimo, kao što smo i danas htjeli, kao što ćemo željeti na svakoj utakmici. Tokom cijele utakmice, pogotovo u 2. poluvremenu, ekipa je dala sve od sebe i to će nekad biti naplaćeno”, zaključio je Hadžibegić.

Dušan Lagator je istakao da je ekipa dala sve od sebe, ali da to nije bilo dovoljno za prvu pobjedu u kvalifikacijama.

"Nijesam zadovoljan, jer smo se nadali pobjedi. Iako utakmica nije imala takmičarski značaj, spremali smo se za pobjedu. Dali smo maksimum, ali to nije bilo dovoljno. Nadam da ćemo u Prištini doći do pozitivnog rezultata. Zadovoljan sam igrom, iako sam odigrao drugo poluvrijeme na mjestu štopera zbog povrede Savića", kazao je Lagator.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније