Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio. O.Z. ]

14. 10. 2019. 19:10 >> 19:06

NIJE U PRVOM PLANU

Barselona razmatra prodaju Rakitića u januaru

Fudbalski klub Barselona razmatra mogućnost prodaje igrača Ivana Rakitića u januarskom prelaznom roku.

Španski mediji prenijeli su da bi hrvatski fudbaler mogao da napusti klub, pošto mu uprava ovog ljeta nije ponudila novi ugovor.

On ove sezone nije igrao, prednost u ekipi na sredini terena ima Frenki De Jong zajedno sa Serhijem Buskecom, pa uprava Barselone razmišlja o prodaji Rakitića, prenio je AS.

Rakitić je u više navrata rekao da želi da ostane u Barseloni, ali je priznao da je nezadovoljan pošto nije igrao ove sezone.

Tokom ljeta za Rakitića su bili zainteresovani Juventus i Inter, ali i Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније