Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z ]

16. 10. 2019. 13:20 >> 13:26

PODRŠKA BIVŠEM SELEKTORU

Plasman na Euro posvetili Luisu Enrikeu

Reprezentacija Španije sinoć je remijem u Švedskoj praktično obezbijedila plasman na Evropsko prvenstvo.

Uspjeh je posvećen Luisu Enrikeu koji je krajem avgusta doživio ogromnu tragediju. Podsjetimo, Njemu je preminula ćerka, a nekadašnji trener Barselone se povukao na šest mjeseci da bi potom objavio da se više neće baviti selektorskom pozicijom u španskoj reprezentaciji.

Kapiten "furije" Serhio Ramos posvetio je plasman na Euro nekadašnjem selektoru. Ramos je putovao s ekipom Španije u Štokholm na utakmicu protiv Švedske iako nije mogao da nastupi zbog suspenzije, a rezultat 1:1 je bio dovoljan za ovjeru plasmana na Euro.

"Ovo je za tebe, Luis Enrike", napisao je Ramos na Instagramu uz svoju fotografiju proslave gola sa saigračima.

"Ovaj uspijeh posvećujemo Luisu Enrikeu i njegovoj porodici. Ono što je radio sa timom nas je stavilo u veoma jaku poziciju i zahvalni smo mu. Takođe sam zahvalan predsedniku Fudbalske federacije Španije Luisu Rubialesu što i je dao prilku da vodim ovaj tim", rekao je španski selektor Robert Moreno.

On je poslije meča u Švedskoj i remija kod su njegovi igrači izvukli u sudijskoj nadoknadi rekao da je zadovoljan igrom cijelog tima.

"Mogli smo da dobijemo u Norveškoj i da obezbijedimo kvalifikaciju. Večeras je bila teška utakmica i morali smo naporno da radimo da dođemo do rezultata. Srećan sam kako smo igrali i zadovoljan sam što smo na Evropskom prvenstvu 2020. Idemo u dobrom pravcu", dodao je španski selektor.

Španija treba da igra još u novembru sa Maltom u Kadizu i sa Rumunijom u Madridu. Dva boda će biti dovoljna Španiji da obezbijedi prvo mjesto u grupi F.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније