Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio. O.Z. ]

18. 10. 2019. 10:35 >> 10:35

NBA PREDSEZONA

Vučević dvocifren u porazu od Majamija

Nikola Vučević pružio je solidnu partiju u derbiju Floride.

Orlando je protekle noći poražen od Majamija 98:107. To je treći vezani poraz "Magičnih" u NBA predsezoni, a imaju i tri pobjede.

Crnogorski centar vratio se na teren i u igri je proveo 25 minuta. Za to vrijeme imao je učinak od 14 poena (6/12 iz igre, 0/1 za tri), šest skokova i dvije asistencije.

Efikasniji od Vučevića bio je samo Evan Furnije koji je brojao do 18. 

U ekipi Majamija, koja je zabilježila četvrti trijumf u četvrtom meču, najbolji je bio Džimi Batler sa 23 poena i po 6 skokova i asistencija. Dankan Robinson je upisao 17 poena, a Džastis Vinslou 7 i 12 asistencija.

Denver je u Pepsi centru savladao Portland sa 110:104.

Srpski centar Nikola Jokić nije ulazio u igru u drugom poluvremenu, a za 16 minuta postigao je 11 poena (5/8 iz igre, 1/3 za tri), uz 3 skoka i asistenciju. Efikasniji od njega bili su Pol Milsap i Vil Barton sa po 13, odnosno Monte Moris sa 12 poena.

Denver uz Nju Orleans (4-0) jedini ima maksimalan učinak u predsezoni od klubova sa Zapada, dok je Portland upisao treći poraz (1-3).

Dalas je u Los Anđelesu nanio i treći poraz Klipersima 102:87. Kristaps Porzingis je postigao 18 poena, uz 13 skokova, Džastin Džekson je zabilježio isti broj poena kao Letonac, dok je Luka Dončić upisao 15 koševa, 13 skokova i 3 asistencije.

Janis Adetokumbo je sa 26 poena i 14 skokova bio najzaslužniji za petu pobjedu Milvokija u isto toliko mečeva protiv Minesote 119:96. Kris Midlton je postigao 18, a Raul Lopez 14. Na drugoj strani Karl Entoni Tauns je ubacio 16, a Šabaz Napjer 14 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније