Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 17:22   >>  17:18

SIGURNI „PLAVCI“ I „GRAĐANI“

FA KUP: Siti i Čelzi lako do naredne runde

Mančester siti i Čelzi lako su izašli na kraj sa timovima iz nižih rangova, Lidsom, odnosno Brentfordom. Oba tima prikazala su dobru igru i sa po četiri gola u mreži ispratili svoje protivnike.

Siti je već na početku slomio otpor Lidsa -akciju kao sa treninga u šestom minutu izveli su David Silva i Aguero, pa je Jaji Tureu ostalo samo da najavi potop ekipe iz Čempionšipa. Aguero je 10 minuta kasnije sa penala povisio na 2:0. 

Agero je potom učestvovao u akciji kod trećeg gola, odigrao je dupli pas sa Davidom Silvom i nesebično uposlio Teveza kome nije bilo teško da se upiše u strijelce. Sjajnu partiju i saradnju sa Silvom, argentinski napadač je krunisao drugim golom na meču u 74. minutu za konačnih 4:0.

Čelzi je  pobijedio Brentford kod kuće sa 4:0 i tako postao posljednji učesnik osmine finala FA kupa.

U reprizi četvrte runde gosti su se na Stamford Bridžu držali sve do 54. minuta i vodećeg gola Huana Mate. Ubrzo je Oskara udvostručio vođstvo i već tada se nazirao putnik u narednu rundu. Do kraja je Čelzi još dva puta pogodio mrežu trećeligaša - treći gol dao je Lampard u 71. minutu (njegov 199. gol u dresu Čelzija), a konačni rezultat postavio je Teri u 81.


 



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније