Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

23. 10. 2019. 12:04 >> 12:02

POBJEDA VAŽNA ZA SAMOPOUZDANJE

Kejn: Ovo nam je trebalo

Fudbaler Totenhema Hari Kejn rekao je da je pobjeda nad Crvenom zvezdom ono što je bilo potrebno njegovoj ekipi.

Totenhem je u Londonu sa 5:0 pobijedio Zvezdu u trećem kolu Lige šampiona.

"Odlično, tačno ono što je trebalo da uradimo. Imali smo loš niz rezultata i ovo je bio savršen način da odgovorimo. Najvažnija je bila pobjeda. Trijum 5:0 je tačno ono što nam je trebalo", rekao je Kejn britanskim medijima poslije utakmice.

Trener Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je pobeda nad Crvenom zvezdom veoma važna za engleski klub.

"Veoma važan rezultat za nas, prije svega zbog samopouzdanja. Veoma se dobro osjećam. Ovo je veliki korak, dobar rezultat, ali samo tri boda. Slijedi mnogo teških utakmica", rekao je Poketino novinarima.

U narednom kolu, 6. novembra, Zvezda dočekuje Totenhem u Beogradu.

"Moraćemo mnogo naporno da radimo da bismo prošli grupu. Biće veoma teško u Beogradu, sve je otvoreno", naveo je Poketino.

Trener Zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa može mnogo da nauči iz poraza od Totenhema, za koji je naveo da boli, ali da igrači treba da "dignu glave".

"Sve u svemu, treba da dignemo glavu, idemo dalje, tek smo na polovini. Ima još mnogo bodova u igri. Ono što me raduje je to da smo imali 13-14 udaraca na gol. Mnogo golova koje smo primili ne bi trebalo na ovom nivou. To bi u budućnosti trebalo da svedemo na minimum. Mnogo vremena smo proveli u nekom pritisku", rekao je Milojević na konferenciji za novinare poslije utakmice u Londonu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније