Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, rtcg.me ]

24. 10. 2019. 23:04 >> 23:03

LIGA EVROPE

Minimalac Junajteda u Beogradu, Arsenal i Sevilja tri od tri

Fudbaleri Mančester Junajteda pobijedili su Partizan u Beogradu 1:0, u trećem kolu Lige Evrope.

Junajted je u prvih pola sata kontrolisao dešavanja na terenu, imao je više loptu u svom posjedu, ali je prijetio jedino preko Mektomineja u 15. minutu.

Urošević je u 37. minutu pogriješio, lopta je došla do Lingarda koji je šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je na sreću Partizana pogodio samo stativu. Samo tri minuta kasnije okvir gola pogodio je i Partizan. Sjajno je šutirao Sadik sa oko 25 metara, ali je lopta „ostala“ na stativi.

Kada je izgledalo da će se prvo poluvrijeme završiti bez golova Junajted je poveo. Vilijams je pobjegao Miletiću, ovaj ga je oborio, a sudija je bez razmišljanja pokazao na bijelu tačku. Siguran izvođač penala bio je Marsijal u 43. minutu.

Drugo poluvrijeme je donijelo inicijativu Partiazan i dvije sporne situacije. Prvo je nakon centaršuta Natha lopta pogodila u ruku jendog od igrača Junajteda, ali sudija je odmaho rukom. Već u narednom napadu rukom je igrao i Vilijams u duelu s Miletićem, ali arbitar Havijer Estrada ni tada nije dosudio najstrožu kaznu.

Pokušvali su nakon toga Sadik, Asano, Pavlović, pa ponovo Asano glavom kada je Romero dobro reagovao, ali rezultat se nije mijenjao do kraja pa je Junajted iz Beograda odnio sva tri boda.

U istoj grupi, AZ Alkmar je deklasirao Astanu čak 6:0 i preuezeo 2. mjesto u grupi od Partizana.

Vitorija Gimaraeš je stala na korak od velike senzacije na “Emirejtsu“. Portuglaski tim je dva puta vodio, ali sje posljednju riječ, ipak, imao Arsenal . Preokret je režirao  Nikola Pepe golovima u 80. i 92. minutu.

Poslije tri kola, maksimalan učinak ima još samo Sevilja. Golovima Vaskesa (dva puta) i Munir el Hadadi ja u drugom dijelu tim iz Andalužije je savladao Didelanž 3:0.

Seltik je preokrenuo protiv Lacija 2:1, a čovjek odluke bio je  Kristofer Žilijen, koji je u 89. minutu..

Borusija Menhengladbah je u nadoknadi stigla do boda protiv Rome na „Olimpiku” 1:1, dok je drugi njemački predstavnik prokockao pobjedu protiv Genta u Belgiji 2:0. "Vukovi" su golovima Vejhorsta i Koste, da bi Gent preko Jaremčuka stigao do boda (2:2).

Slovan je vodio protiv Volvsa, ali su Engleszi preokrenuli u režiji Romena Sais i Raula Himenesa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније