Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 10. 2019. 19:10   >>  19:06

ŠPANSKI MEDIJI

Murinjo izabrao povratak u Real Madrid

Portugalski trener Žoze Murinjo izabrao je Real Madrid za svoj novi klub, a za pomoćnika Ćabija Alonsa, prenijeli su danas španski mediji.

Murinjo nema posao od decembra, kada je dobio otkaz u Mančester junajtedu zbog loših rezultata. On od tada gostuje na brojnim televizijama kao stručni konsultant, ali se spekuliše da pokušava da se vrati trenerskom poslu.

Trener Reala Zinedin Zidan je pod velikim pritiskom zbog lošijih rezultata i poraza od novajlije u ligi Majorke u prvenstvu.

List AS prenio je da je Murinjo izabrao Real i da je uvjeren da nije pitanje da li će se se vratiti u klub, nego kada će se to dogoditi.

Takođe, list je naveo da će Murinjov pomoćnik biti trener Real Sosijedada Ćabi Alonso, koji je igrao kod Murinja u Realu.

Murinjo je predvodio Real od 2010. do 2013. godine i za to vrijeme osvojio je titulu šampiona, Kup kralja i Superkup Španije.

Portugalac je u 178 utakmica imao 128 pobjeda.

U proteklih godinu dana mediji su spekulisali o njegovom povratku u Madrid i isticali da je u odličnim odnosima sa predsjednikom Reala Florentinom Peresom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније