Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 10. 2019. 19:47 >> 19:44

NEPRIMJERENA REAKCIJA NAKON IZMJENE

Čelnici Arsenala će razgovarati sa Džakom

Čelnici fudbalskog kluba Arsenal razgovaraće sa kapitenom Granitom Džakom zbog njegove neprimjerene reakcije nakon što je zamijenjen tokom utakmice sa Kristal Palasom, prenijeli su danas britanski mediji.

Arsenal je u nedjelju na svom terenu odigrao neriješeno 2:2 sa Kristal Palasom, a Džaka je prilikom izlaska sa terena opsovao navijače koji su mu zviždali i nepristojno je gestikulirao. Nije žurio sa izlaskom sa terena, to je iznerviralo navijače koji su sve jače negodovali, a on je zatim skinuo dres i otišao u tunel.

Švajcarski fudbaler je zamijenjen u tri od devet utakmica u Premijer ligi ove sezone.

Džaka bi u utorak trebalo da se vrati treninzima sa ekipom, uoči utakmice sa Liverpulom i Liga kupu, u srijedu. Kako je prenio Skaj, za sada nije poznato da li u Arsenalu razmatraju opciju da Džaki oduzmu kapitensku traku.

Poslije jučerašnje utakmice novinari su pitali trenera Unaja Emerija da li će Džaka ostati kapiten, a on je odgovorio:

"Sada nije vrijeme da se priča o tome".

Spekuliše se o novom kapitenu, a kladionice najviše šansi daju Pjeru Emeriku Obamejangu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније