Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 10. 2019. 15:14   >>  15:21

BEJL

"Ne znam više ni ko je premijer V. Britanije"

Fudbaler Real Madrida Velšanin Garet Bejl rekao je da ne zna ko je premijer Velike Britanije, pošto ga zanima samo golf.

Bejl je trenutno u Londonu, gdje se oporavlja od povrede zadobijene igrajući za reprezentaciju Velsa.

On je rekao da van fudbala nema mnogo interesovanja i da ga zanimaju samo porodica i golf, pa nije upoznat sa političkom situacijom u Velikoj Britaniji.

"Gledam stvari sa finansijskog aspekta, da li Bregzit utiče na mene na određeni način, na novac ili investicije, ali ne čitam ostale gluposti. Ne znam 99 odsto stvari o Bregzitu. Ne znam više ni ko je premijer", rekao je Bejl, prenio je britanski Telegraf.

Nakon što mu je rečeno da je premijer Boris Džonson, Bejl je odgovorio: "Eto, nijesam to znao".

"Mislio sam da je on gradonačelnik? Ne znam, pošto nijesam zainteresovan za politiku. Pratim golf i to je sve. Mogu da vam kažem ko je prvi golfer svijeta", naveo je Bejl.

On je dodao da polako gubi zadovoljstvo igrajući fudbal.

"Kada imaš 18 godina, to je nešto o čemu sanjaš, ali kada to radiš dugo, polako blijedi. I dalje uživam, ali što je viši nivo, to je manje uživanje. Pretpostavljam da, kada si mlad, ne shvataš negativnost koja dolazi sa tim", naveo je Bejl.

Posljednjih mjeseci spekuliše se da će Bejl napustiti Real Madrid, pošto trener Zinedin Zidan ne računa ozbiljno na njega. On je imao brojne probleme sa povredama mišića i dugo se oporavljao.

Britanski mediji prenijeli su da je Bejl tokom boravka u Londonu razgovarao sa menadžerom o mogućem transferu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније