Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2019. 20:44 >> 20:47

KOSTA PROMAŠIO PENAL

Atletiko ostao bez pobjede u Sevilji

Sevilja i Atletiko Madrid podijelili su bodove u derbi duelu 12. kola La Lige, bilo je 1:1.

U ne toliko sadržajnom prvom poluvremenu, Sevilja je uspjela da povede preko Franka Vaskeza u 28. minutu, piše Sport klub.

Nakon izvedenog slobodnog udarca sa desne strane, Vaskez je šutirao glavom, a Oblak nije uspio da spriječi loptu da završi u mreži.

Atletiko je stigao do izjednačenja u 60. minutu, poslije odlične akcije i centaršuta Arijasa, Morata je pogodio glavom za 1:1.

U 72. minutu, Atletiko je imao veliku priliku da preokrene, pošto je zbog faula nad Kokeom, a nakon konsultacije VAR, sudija pokazao na bijelu tačku.

Ipak, šut Dijega Koste odbranio je sjajni Vaclik. U 92. minutu, još jedan dramatična situacija, domaći igrači su nekako uspjeli da zaustave loptu na gol-liniju, pa je ostalo 1:1 na kraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније