Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2019. 17:10 >> 17:10

"LISICE" ČUVAJU 3. MJESTO

Lester ne staje, savladan Palas u gostima

Fudbaleri Lestera pobijedili su danas Kristal Palas u gostima sa 2:0, u 11. kolu Premijer lige.

Popularne "Lisice" su nakon pobjede protiv Sautemptona u gostima od 9:0 porazile u Karabao kupu Burton 3:1, a danas je uslijedila laka pobjeda i u gostima protiv Palasa.

Oba pogotka izabranici trenera Brendana Rodžersa postigli su u drugom poluvremenu. Strijelci u Londonu bili su Čaglas Sojundžu u 57. i Džejmi Vardi u 89. minutu.

Vardi je sada ponovo hit u Premieršipu jer je prvi strijelac sa 10 postignutih golova.

Lester je treći na tabeli sa 23 boda, koliko ima i četvoroplasirani Čelsi, dok Palas sa 15 zauzima deveto mjesto, sa dva boda više od desetoplasiranog Mančester junajteda.

U narednom kolu Lester dočekuje Arsenal dok će Palas u goste Čelsiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније