Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2019. 19:58 >> 20:42

BEZ POBJEDNIKA

Remi na "Gudisonu" u sjenci povrede Gomeša

Posljednji meč 11. kola Premijer lige obilježila je teška povreda Andrea Gomeša.

U sjenci teške povrede Andrea Gomeša ostaće i remi Evertona i Totenhema 1:1 kao i situacija u kojoj su Karamele vjerovatno oštećene za penal u 72. minutu. I pored VAR provjere Martin Etkinson nije smatrao da je Dele Alijevo igranje rukom povod za penal, piše Sport klub.

Etkinson je propustio i da dosudi slobodan udarac za Everton u devetom minutu, a VAR, njegova primjena i mane moći će bukvalno da se proučavaju na primjeru ovog meča.

Dele Ali je bio i strijelac gola za Totenhem u 63. minutu, a Everton je do boda došao u osmom minutu nadoknade golom Dženka Tosuna.

Igrao se 79. minut kada je Hjeon Min Son neoprezno u trku oborio Gomeša na koga je u punom trku naletio Serž Orije koji nije mogao da se zaustavi.

Son je kažnjen crvenim kartonom, ali za dvojicu igrača Totenhema veća je kazna ono što se dogodilo Gomešu. Son je u suzama napustio teren, a zamijenjen je i Orije koji nije mogao da se izbori sa šokom nakon svega.

Utakmica je produžena 12 minuta.

Totenhem je 11. na tabeli sa 13 bodova, a Everton sa 11 bodova zauzima 17. mjesto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније