Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 11. 2019. 21:20 >> 21:18

GENK U FOKUSU

Klop: Ne razmišljam o Sitiju

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je njegova ekipa fokusirana samo na meč protiv Genka u Ligi šampiona i da uopšte ne razmišlja o predstojećem derbiju s Mančester sitijem u Premijer ligi.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 31 bodom, odnosno ima šest više od Sitija kojeg će dočekati narednog vikenda.

Kada je riječ o Ligi šampiona, Liverpul je drugi na tabeli Grupe E sa bodom manje od prvoplasiranog Napolija.

"Ne razmišljam o Sitiju, to ne moram ni da govorim momcima. Priča koju su oni ispisali u posljednje tri godine je moguća samo zato što se fokusiramo samo na sljedeću utakmicu", rekao je Klop, prenose britanski mediji.

"Imamo velike ambicije u Ligi šampiona. Moramo dati 100 odsto da bismo osvojili tri boda. Zbog ljudi na Enfildu, moramo biti fokusirani samo na meč protiv Genka. Uopšte ne sumnjam u svoje igrače", dodao je on.

Klop je na današnjoj konferenciji za novinare odgovorio i treneru Sitija Pepu Gvardioli koji je nakon utakmice Aston Vile i Liverpula optužio napadača "crvenih" Sadia Manea da simulira.

"Ne znam je li on mogao da zna šta se desilo na našem meču tako brzo poslije utakmice. Mane nije folirant. Pao je u jednom trenutku na meču sa Vilom, ali bilo je kontakta. Siguran sam 100 posto da bi, da se nešto tako dogodilo Sitiju, oni tražili penal", rekao je Klop.

"Nijesam raspoložen da razgovaram o Sitiju, želim da pričam o Genku", dodao je trener Liverpula.

Liverpul je u prethodnom kolu pobijedio Genk u gostima sa 4:1, ali je Klop istakao da poštuje belgijski tim koji je trenutno posljednji na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.

"Grupa je i dalje otvorena. oni i dalje mogu da obezbijede Ligu Evropa. Moramo ih poštovati", rekao je Klop.

Utakmica četvrtog kola Grupe E između Liverpula i Genka igra se sjutra od 21.00 na Enfildu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније