Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 11. 2019. 22:00   >>  22:07

OPERISAO LAKAT

Ljoris se vraća na teren početkom 2020.

Golman Totenhema Ugo Ljoris podvrgnut je operaciji lijevog lakta i njegov povratak treninzima očekuje se početkom 2020. godine, saopštio je danas londonski klub.

Kapiten Totenhema će pauzirati najmanje do januara. On se povrijedio 5. oktobra kada je nezgodno pao tokom utakmice sa Brajtonom.

"Operacija je savjetovana poslije dodatnih pregleda specijalista, pošto je ustanovljeno da je lakat nestabilan. Naš kapiten će se vratiti treninzima početkom sljedeće godine", navodi se u saopštenju Totenhema, prenio je Skaj.

Ljorisa je na golu zamijenio Paulo Gazaniga, koji je branio u posljednjih pet utakmica u svim takmičenjima.

Totenhem je trenutno 11. na tabeli u Premijer ligi, a u subotu dočekuje Šefild junajted.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније