Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

07. 11. 2019. 20:22 >> 20:22

SMIRIO TENZIJE

Klop: Gvardiola je najbolji trener na svijetu

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola najbolji trener na svijetu.

Fudbaleri Liverpula i Sitija sastaju se u nedjelju na "Enfildu" u derbiju 12. kola Premijer lige. "Crveni" su prvi na tabeli sa šest bodova više od aktuelnih šampiona.

Nakon prošlog kola Gvardiola je optužio napadača Liverpula Sadija Manea za simuliranje, a Klop je danas stavio tačku na tu priču.

"Stalno nam se postavljaju pitanja, a ponekad kažemo ono što nam je u tom trenutku na pameti ne razmišljajući da smo u javnosti, da su kamere okolo", rekao je Klop za Skaj Sport.

"Gvardiolu mnogo poštujem, poznajem ga već dugo, za mene je i dalje velika stvar što mogu da se takmičim sa njim. Pep je za mene najbolji trener na svijetu. Imamo priliku da pobijedimo njegovu ekipu, što je vrlo teško, ali moguće. Meni je to dovoljno", dodao je Klop.

Utakmica Liverpul - Mančester siti igra se u nedjelju od 17.30 na "Enfildu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније