Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 11. 2019. 20:00   >>  19:58

OSUĐEN U LONDONU

Napadaču na Ozila i Kolašinca 10 godina zatvora

Naoružani napadač koji je pokušao da opljačka fudbalere Arsenala Mesuta Ozila i Seada Kolašinca osuđen je danas na deset godina zatvora.

Ešli Smit osuđen nakon što je priznao da je pokušao da ukrade ručne satove vrijedne 200.000 funti, prenijeli su britanski mediji.

Sudija je 30-godišnjeg Simita opisao kao "karijernog kriminalca" od ranije poznatog policiji koji je već bio u zatvoru zbog pljački.

Njegov saučesnik Džordan Nortover je, takođe, priznao pred sudom krivicu za učešće u istom krivičnom djelu. Njemu će kasnije biti izrečena kazna.

Incident se dogodio 25. jula u Londonu. Na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako su dvojica muškaraca zaustavila motocikle ispred automobila u kojem su bili Kolašinac i Ozil, u namjeri da ih opljačkaju.

Kolašinac je izašao iz automobila i goloruk pojurio napadače koji su držali noževe.

Ozil je pobjegao džipom, u kojem su tada, po britanskim medijima, bile i supruge fudbalera. Ozil je je potom iz obližnjeg restorana pozvao policiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније