Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 02. 2013. 23:21 >> 23:18

POBJEDE FAVORITA

Primera:Realu dosta 15 minuta za pobjedu

Real je u prvih 15 minuta meča riješio pitanje pobjednika u duela sa Rajom - Morata je pogodio u 3., a Serhio Ramos u 12. minutu.

Isti igrač je šest minuta kasnije dobio crveni karton, ali gosti iz predgrađa Madrida nijesu imali snage da zaprijete. Real je i pored pobjede ostao na trećem mjestu i do kraja mu predstoji borba za drugo mjesto sa Atletikom, jer je Barselona na prvom mjestu bježi 16 bodova.

Atletiko Madrid je pregurao teško gostovanje u Valjadolidu i slavio sa 3:0. „Jorgandžije“ su se tako iskupile za poraz u Ligi Evrope od Plzena i napravile važan korak ka osvajanju drugog mjesta, koje vodi direktno u Ligu Šampiona.

Domaće je načeo najbolji igrač Atletika Falkao u 11. minutu, da bi prednost udvostručio Dijego Kosta, početkom nastavka. Tačku na trijumf stavio je Rodrigez u posljednjim trenucima meča.

Poslije teškog meča i poraza od PSŽ-a u osmini finala Lige šampiona,Valensija je savladala Majorku, iako je sat vremena igrala sa igračem manje.

Tino Košta je ostavio saigrače na cjedilu u 28. minutu pošto je šutnuo bez lopte protivničkog igrača, pa je zaradio direktan crveni karton. Majorka je nakon toga, krenula da napada, ali bez rezultata, za šta su kažnjeni u nastavku.

Rikardo Košta je poslije kornera sa desne strane glavom zatresao mrežu u 60. minutu, a Roberto Soldado osigurao pobjedu 10 minuta prije kraja.

Espanjol je pobijedio Betis sa 1:0, a heroj je bio Serhio Garsija. Espanjol je sada daleko od opasne zone, dok je Betis ovim porazom umanjio šanse da se domogner mjesta koje vodi u Evropu.

 U prvom meču dana Sosijedad i Levante su odigrali 1:1. Domaći tim je poveo iz penala koji je realizovao Karlos Vela u 18. Minutu. Samo deset minuta kasnije na isti način Levante je izjednačio, precizan sa bijele tačke bio je Mičel.

I u ovom meču jeviđeno iskjučenje, a cveni karton dobio je gostujući igrač Karabelas u 57. Minutu. Ipak, Levante je i sa igračem manje odoljeo i osvojio  vrijedan bod.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније