Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 11. 2019. 21:26 >> 21:24

"POKER" BAVARACA

Bajernova lekcija Dortmundu, Levandovski nastavio da rešeta

Fudbaleri Bajerna pobijedili su večeras u Minhenu Borusiju iz Dortmunda sa 4:0, u utakmici 11. kola Bundeslige i popeli se na treće mjesto na tabeli.

Šampion Njemačke poveo je u 17. minutu golom Roberta Levandovskog, a prednost je udvostručio Serž Gnabri u 47. Levandovski je drugi gol na utakmici postigao u 76. minutu, dok je fudbaler Borusije Dortmund Mats Humels u 80. minutu autogolom postavio konačan rezultat.

Levandovski je prvi strijelac lige sa 16 golova.

Bajern je dobro reagovao na promjenu trenera i otkaz Niku Kovaču prošle nedjelje, pa poslije šeste pobjede zauzima treće mjesto na tabeli sa 21 bodom, koliko ima i drugoplasirani Lajpcig.

Prva je Borusija iz Menhengladbaha sa 22 boda, ali i utakmicom manje.

Borusija iz Dortmunda je pretrpjela drugi poraz i peta je na tabeli sa 19 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније