Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

10. 11. 2019. 20:48 >> 20:45

"SOKOLI" POČELI PRIPREME

Hadžibegić: Meč sa Englezima dobar test

Fudbaleri Crne Gore počeli su večeras pripreme za duel sa Engleskom u posljednjem kolu kvalifiacija za UEFA EURO2020. Selektor Faruk Hadžibegić na prvom treningu radio je sa Fatosom Bećirajer, Stefanom Mugošom, Ristom Radunovićem, Markom Simićem, Markom Vešovićem, Denijem Hočkom, Vladimirom Jovovićem i Nemanjom Sekulićem. Na okupljanju su bili i igrači Sutjeske Damir Kojašević, Darko Bulatović i Branislav Janković, ali nijesu trenirali jer su danas igrali za svoj klub protiv Koma. Hadžibegić je rekao da će njegova ekipa dati sve od sebe da namuči Engleze.

"Kada dođemo u situaciju da igramo protiv Engleza, moramo se potruditi da damo najbolje od sebe, pod uslovima u kojima se nalazimo. Mislim na broj odsutnih igrača, a to je problem koji nas već duže sputava. Ali, što je, tu je. Naše je da se prikažemo u što boljem svjetlu", istakao je selektor Hadžibegić.

Meč na ,,Vembliju“, koji se igra 14. novembra, biće poseban za domaćina, kojem će to biti 1000. zvanična utakmica.

"Jedna stvar je njihova fešta, 1000. utakmica engleske reprezentacije. Drugo je što smo mi imali sreću da budemo tu u takvom jubileju. Znamo što nas interesuje, a to je proces pravljenja ekipe za budućnost. Želimo što prije da oporavimo povrijeđene igrače, a to bi nam dalo puno više mogućnosti da se kvalifikujemo u Ligu nacija. To je objektivno. Ako se pogodi da bude dobar rezultat, onda će fešta biti za nas. Utakmica jeste teška, ali je i dobar test za nas, da vidimo što možemo u ovim okolnostima", objasnio je iskusni stručnjak, koji duel sa Engleskom vidi kao priliku za dokazivanje ,,hrabrih sokola“.

"Na ovakvim utakmicama se uvijek nešto nauči. Engleska je trenutno jedna od najboljih selekcija u Evropi, često protivnicima daje po pet-šest golova. Volio bih da su naši najbolji fudbaleri tu, ali vjerujem da će i ostali dati maksimum, pokazati da se na njih može najozbiljnije računati. Cilj je da proširimo krug kandidata za reprezentaciju. Nama treba rezultat, a on će sigurno doći, dodao je Hadžibegić.

"Sokoli“ će i sjutra od 18 časova trenirati na Trening kampu FSCG. Pola sata ranije održaće se brifing sa novinarima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније