Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

15. 11. 2019. 20:12 >> 20:13

SIGURNA PROTIV LIHTENŠTAJNA

Finska izborila plasman na EP

Fudbalska selekcija Finske je večeras u Helsinkiju u 9. kolu kvalifikacija pobjedila Lihtenštajn s 3:0 i tako ovjerila plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Strijelci za Finsku su bili Jase Tuominen u 21. i Temu Puki u 63. i 75. minutu meča.

Bosna i Hercegovina, koja večeras u Zenici igra protiv Italije, ovim je izgubila i posljednju šansu da se kroz kvalifikacije plasira na EURO, ali će kroz baraž u martu iduće godine pokušati da se domogne takmičenja.

U drugom meču grupe "J", koja se igrala u terminu od 18:00 sati, reprezentacija Jermenije je u Jerevanu izgubila od Grčke rezultatom 0:1.

Poredak u grupi "J": Italija 24 (utakmica manje), Finska 18, Grčka 11, Jermenija 10, Bosna i Hercegovina 10 (utakmica manje) i Lihtenštajn 2 boda.

U grupi "F", selekcija Norveške je u Oslu pobijedila Farska ostrva s ubjedljivih 4:0.

Plasman na EURO do sada su izborili Finska, Italija, Belgija, Rusija, Poljska, Ukrajina, Španija, Turska, Francuska i Češka.

Od 20:45 sati večeras su na programu sljedeći mečevi: BiH - Italija, Danska - Gibraltar, Rumunija - Švedska, Španija - Malta i Švicarska - Gruzija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније