Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ ofktitograd.me ]

19. 11. 2019. 17:48   >>  17:43

IDE UTAKMICU PO UTAKMICU

Govedarica: Moramo vratiti pobjednički mentalitet

Novi šef stručnog štaba OFK Titograda Zoran Govedarica rekao je da se nakon samo četiri osvojena boda u sedam mečeva, ne smije govoriti o ciljevima.

“Moramo samo razmišljati o utakmicama koje predstoje. Raditi utakmicu po utakmicu i vratiti ekipi pobjednički mentalitet, što sam siguran da ima i što je pokazala na početku sezone, kada je imala dobre rezultate. Nijesam mađioničar, da mogu promijeniti stvari odjednom, ali uz vrijedan rad, uz vjeru i igrače i sebe, siguran sam da ćemo na kraju poboljšati stvari”, poručio je Govedarica nakon prvog treninga na kojem je vodio “romantičare”.

Titograd će u subotu gostovati Budućnosti u 16. kolu Telekom 1.CFL, što će biti i debitantski nastup novog trenera.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније