Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

20. 11. 2019. 18:45 >> 18:41

ŽRIJEB ZA EP

De Brujne: Fudbal sve više postaje biznis

Žrijeb za Evropsko prvenstvo 2020. godine održaće se 30. novembra, ali mnoge reprezentacije već znaju u kojim su grupama, što je nekima pomalo i zasmetalo. Reprezentativac Belgije Kevin De Brujne je izjavio da je sramotno na ovaj način odrediti grupe.

"Žrijeb za EURO? To je baš prava sramota. Za mene je ovo lažno prvenstvo. Mislim da fudbal postaje sve više biznis", kazao je De Brunne novinarima.

Selekcija Belgije će biti u grupi B, a već se zna da će igrati s Rusijom i Danskom, dva od 12 domaćina prvenstva.

Budući da su Kopenhagen i Sankt Peterburg domaćini te grupe, Rusija i Danska moraju igrati u toj grupi.

Radi se o reprezentacijama iz drugog, odnosno trećeg šešira, pa im žrijeb morati priključiti jednu reprezentaciju iz prvog šešira.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније