Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 16:40 >> 16:40

BAVARCI TRAŽE TRAJNO RJEŠENJE

Poketino među kandidatima za trenera Bajerna

Argentinac Maurisio Poketino jedan je od kandidata za novog trenera fudbalskog kluba Bajern iz Minhena.

Totenhem je juče otpustio Poketina i doveo nekadašnjeg trenera Real Madrida, Porta, Čelsija, Intera i Mančester junajteda Žozea Murinja.

Kako je danas prenio Skaj Njemačka, uprava Bajerna nije kontaktirala Poketina, ali se smatra jednim od najvećih kandidata za novog trenera. Bajern je zbog loših rezultata otpustio trenera Nika Kovača, a ekipu privremeno predvodi Hans Flik.

Poketino je poslije pet godina napustio klub, koji će morati da mu u ratama isplati 12,5 miliona funti kompenzacije. Ako se tokom otkaznog perioda, od tri do šest mjeseci ponovo zaposli, klub bi prestao da mu isplaćuje kompenzaciju.

On nije osvojio nijedan trofej sa londonskim klubom, ali ga je prošle sezone doveo do finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније