Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2019. 15:03 >> 15:02

SARI SAOPŠTIO

Ronaldo propušta Atalantu, jer ide na “hlađenje“

Mauricio Sari, trener Juventusa kazao je danas da će Kristijano Ronaldo propustiti derbi 13. kola Serije A protiv Atalante kako bi se “ohladio“.

Ronaldova fizička sprema našla se u centru pažnje nakon što je Sari tvrdio da ima problema sa povredom koljena, ali je, ipak, igrao za Portugal i postigao pogodak, te negirao da je bilo šta loše sa njim.

“Ne treba ništa objašnjavati o Ronaldu. Određeni igrači moraju da se 'ohlade'. Problem je što nam je u utorak rekao da se još uvijek ne osjeća dobro. Naš cilj je da ga vratimo za Ligu šampiona, zato sam 99 posto siguran da neće igrati protiv Atalante“, kazao je Sari.

Sari je takođe, najavio da će Pjanić i Matuidi biti spremni za put u Bergamo, ali i da su pod upitnikom Rabio i Kvadrado.

“Imamo igrače sa nekoliko problema. Problem Aleksa Sandra manje je ozbiljan nego što smo prvobitno mislili, dok Rabio ima problema sa svojim aduktorom. Kvadrado se bori sa bolovima u leđima, ali Pjanić će biti dostupan. Matuidi ima bolove, ali njegov karakter će mu pomoći da to prebrodi. I on će biti na raspolaganju“, objasnio je Sari.

Juventus nakon 12 odigranih kola drži lidersku poziciju u Seriji A sa 32 boda, dok je Atalanta pet sa 22. Derbi i Bergamu na programu je u subotu sa početkom u 15 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније