Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

23. 11. 2019. 17:42   >>  17:42

BAVARCI SMANJILI ZAOSTATAK

Bajern siguran, poraz Menhengladbaha

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas u gostima ekipu Diseldorfa sa 4:0, u utakmici 12. kola njemačke Bundeslige.

Bajern je pitanje pobjednika na ovom meču rešio poslije prvog poluvremena golovima Benžamena Pavara u 11, Korantena Tolisa u 27. i Serža Gnabrija u 34. minutu.

Ubjedljivu pobjedu Bajerna potvrdio je Filipe Kutinjo u 70. minutu.

Bajern je upisao sedmu pobjedu od početka šampionata i trenutno je drugi na tabeli sa 24 boda, odnosno ima bod manje od prvoplasirane Borusije Menhengladbah koja je danas izgubila od Union Berlina sa 2:0.

Fudbaleri Šalkea pobijedili su u gostima Verder sa 2:1 i nakon šeste pobjede u šampionatu trenutno su četvrti na tabeli sa 22 boda. Strijelci za Šalke na današnjem meču bili su Amin Arit i Benito Raman, dok je jedini gol za Verder postigao Juja Osako.

Volfsburg je slavio u gostima protiv Ajntrahta sa 2:0, dok su Bajer Leverkuzen i Frajburg odigrali neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније