Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 11. 2019. 13:49 >> 13:47

UPRKOS RAZOČARAVAJUĆOJ SEZONI

Emeri: Imam podršku kluba

Trener Arsenala Unaj Emeri rekao je da ima podršku tog fudbalskog kluba, uprkos razočaravajućoj sezoni. Arsenal je trenutno osmi na tabeli Premijer lige i nije pobijedio u posljednjih pet utakmica.

Navijači su zviždali igračima poslije remija 2:2 sa Sautemptonom na Emirejtsu prošle subote, ali Emeri je rekao da ne osjeća pritisak iz kluba.

"Klub me podržava. Klub je odgovoran u toj oblasti i zaista to mnogo cijenim. Osjećam se jako uz tu podršku i znam da je moja odgovornost da promijenim situaciju. Moramo da se vratimo dobroj igri u odbrani, moram da napravim dobru ravnotežu i moramo da budemo kompaktniji. Imamo veoma dobre igrače, ali ponekad u utakmicama igraju bez samopouzdanja", rekao je Emeri, prenio je Skaj.

Pojedini navijači tražili su da Emeri ode iz kluba, a mediji su kao njegove nasljednike naveli Maruisija Poketina i Mikela Artetu.

"Odgovoran sam za moj rad, analiziram i popravim našu igru. Uživam u radu. Svakodnevno uživam. Uživam u igračima i pripremama, pošto volim taj posao", naveo je on.

Arsenal večeras igra u Londonu protiv Ajntrahta iz Frankfurta, a pobjedom bi mogao da obezbijedi plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније