Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 12. 2019. 17:31   >>  17:27

KIKS JUVENTUSA

Inter novi lider, Lacio ubjedljiv, minimalac Milana

Fudbaleri Intera pobijedili su danas na svom terenu Spal sa 2:1, u utakmici 14. kola italijanskog prvenstva i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Dvostruki strijelac bio je Lautaro Martines, u 16. i 41. minutu. Jedini gol za gostujući tim postigao je Matija Valoti u 50. minutu.

Inter je ostvario 12. pobjedu u Seriji A i preuzeo je prvo mjesto na tabeli sa 37 bodova, bodom više od Juventusa, koji je danas odigrao neriješeno 2:2 protiv Sasuola.

Juventus je poveo u 20. minutu golom Leonarda Bonućija, a izjednačio je Žeremi Boga u 23. minutu. Sasuolo je poveo u 47. minutu golom Frančeska Kaputa, a bod crno-bijelima donio je Kristijano Ronaldo golom iz penala u 68. minutu.

Lacio je na svom terenu pobijedio Udineze sa 3:0. Dvostruki strijelac bio je Ćiro Imobile. Prvi gol postigao je u devetom minutu, a drugi u 36. minutu iz penala. Konačan rezultat postavio je Luis Alberto, iz penala u prvom minutu nadoknade vremena prvog poluvremena.

Rimski klub nastavio je dobar niz i poslije devete pobjede zauzima treće mjesto na tabeli sa 30 bodova. Udineze je pretrpio osmi poraz i 15. je na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Milana pobijedili su kao gosti Parmu sa 1:0, golom Tea Ernandesa u 88. minutu.

"Roso-neri" su prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede i zauzimaju 11. mjesto na tabeli sa 17 bodova. Parma je pretrpjela šesti poraz i deveta je na tabeli sa 18 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније