Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

02. 12. 2019. 23:35 >> 23:41

MESI NAKON PRIZNANJA

"Nadam se da ću još dugo ovako"

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi osvojio je večeras Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta u 2019. godini, u izboru renomiranog francuskog časopisa Frans fudbal.

Mesi je, nakon uručenja, kazao da osvajanje šeste Zlatne lopte proživlja sa porodicom i djecom.

"Ja sam vrlo srećan i blagosloven. Nadam se da ću moći ovako da nastavim još mnogo godina. Shvatam da sam veoma srećan, znam da će kraj karijere doći, a biće to vrlo teško. Ipak, siguran sam da još imam divne godine ispred mene. Vrijeme ide brzo, tako da želim da uživam u fudbalu i sa mojom porodicom.", kazao je Argentinac.

Mesi je Zlatnu loptu prvi put osvojio 2009. Zatim i 2010, 2011, 2012. i 2015 i ove godine. Legendarni igrač je jedini koji je šest puta osvojio Zlatnu loptu, a iza njega je Kristijano Ronaldo sa pet trofeja.

Mesi je deset puta bio šampion Španije, šest puta osvajač Kup kralja, a četiri puta je uzeo trofej u Ligi šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније