Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Mina [ Objavio: O.Z. ]

03. 12. 2019. 14:25 >> 14:33

KVALIFIKACIJE ZA EP

Kadeti protiv Portugala, Češke i Kosova

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće sa Portugalom, Češkom i Kosovom, u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odlučeno je žrijebom u Nionu.

Domaćin turnira šeste kvalifikacione grupe, od 7. do 13. oktobra naredne godine biće Portugal.

Selektor Slobodan Drašković kazao je da je crnogorska selekcija dobila tešku grupu.

"Portugal i Češka se izdvajaju, uvijek su jaki u mlađim kategorijama. Posebno se to odnosi na Portugal. Iz četvrtog šešira dobili smo najtežeg protivnika, Kosovo je veoma neugodna ekipa. Spremaćemo se za kvalifikacije, nadamo se da u ovako teškoj konkurenciji ponovo možemo napraviti neko iznenađenje", rekao je Drašković.

Plasman u elitnu rundu izboriće dvije prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

U elitnoj rundi kvalifikacija naša kadetska reprezentacija igraće u grupi 2, sa Italijom, Poljskom i Velsom, odlučeno je na današnjem žrijebu.

Domaćin turnira, koji će se igrati od 25. do 31. marta sljedeće godine, je Poljska.

"Očekivano težak žrijeb, tako je u ovoj rundi uvijek. Mislim da smo približnog kvaliteta kao Vels, Poljska je trenutno nepoznanica za nas, dok je Italija apsolutni favoriti grupe. Nama predstoji mnogo rada u narednom periodu, kako bismo u što boljoj formi dočekali turnir elitne runde, rekao je selektor Drašković.

Plasman na završnicu Evropskog prvenstva u Estoniji izboriće osam prvoplasiranih, kao is sedam najbolje plasiranih reprezentacija u ovoj rundi kvalifikacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније