Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 12. 2019. 12:55   >>  15:56

U VELIKOM ZAOSTATKU

Gvardiola: Bilo bi ludo misliti o tituli

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da bi bilo ludo misliti da njegova ekipa može da odbrani šampionsku titulu u Premijer ligi, pošto ima veliki zaostatak za vodećim Liverpulom.

Siti je sinoć pobijedio Barnli sa 4:1, golovima dvostrukog strijelca Gabrijela Žesusa i Rodriga i Rijada Mareza i zaostaje osam bodova za Liverpulom, koji ima utakmicu manje, pošto večeras dočekuje Everton.

Ako Liverpul pobijedi, imaće 11 bodova prednosti, a upitan o šansama da njegova ekipa odbrani titulu, Gvardiola je rekao da je "borba za titulu završena".

"Niko nam ne daje šanse. Kao što svi kažu, ispali smo iz borbe, nemamo šanse. Mislimo samo o sebi i narednoj utakmici. Ekipa je stabila i to je ono što želimo. S obzirom na zaostatak za Liverpulom, bilo bi ludo misliti o tituli, moramo da mislimo o subotnjem derbiju, drugim takmičenjima i da nastavimo u ovom ritmu", rekao je Gvardiola, prenijeli su britanski mediji.

"Glupo je razmišljati kako možemo da im se primaknemo. Razmišljamo samo o našoj igri i idemo utakmicu po utakmicu", dodao je španski trener.

Siti je jučerašnjom pobjedom dobro započeo težak raspored ovog mjeseca.

"Biće lud decembar, ali pokušaćemo. Prošle godine smo odigrali 10 utakmica, više od Liverpula, a sada će oni odigrati više. Tako je kako je", naveo je on.

Siti će u subotu odigrati 179. derbi sa Mančester junajtedom, na svom terenu.

"Potrebni su nam naši navijači, imamo još četiri dana. Gledaćemo utakmicu Junajteda i Totenhema, ovakve utakmice su razlog zbog kojeg smo ovdje", rekao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније