Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

04. 12. 2019. 17:11   >>  17:07

ŠVEĐANIN SLOBODAN IGRAČ

Ibrahimović najavio povratak u Italiju

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najavio je povratak u italijansku ligu.

Prethodnih dana svjetski mediji spekulisali su gdje će Ibrahimović nastaviti karijeru, a on je za magazin GQ Italija rekao: "Vidimo se uskoro u Italiji".

"Otići ću u ekipu koja ponovo mora da pobjeđuje, koja mora da obnovi svoju priču, koja želi izazov protiv svakog protivnika. Samo tada ću pronaći potrebni motiv da vas sve ponovo iznenadim", naveo je Ibrahimović.

Ibrahimović je u Italiji igrao za Juventus (2004-2006), Inter (2006-2009) i Milan (2010-2012).

"Kada ste fudbaler, nije dovoljno da izaberete tim, morate da razmotrite i druge faktore, čak i interes moje porodice, vidimo se uskoro u Italiji", rekao je 38-godišnji napadač.

Ibrahimoviću je istekao ugovor sa Los Anđeles Galaksijem i slobodan je igrač.

Italijanski mediji nedavno su prenijeli da je Milan ponudio ibrahimoviću ugovor do kraja sezone.

"Milano, to je moj drugi dom. Imam divne uspomene... Ako me projekat bude motivisao, mogu da igram na svom nivou do 50. godine", rekao je nedavno Ibrahimović za Gazeta delo Sport.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније