Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 12. 2019. 22:36 >> 22:35

ČELSI BOLJI OD ASTON VILE

Rašford presudio Totenhemu, nova pobjeda Lestera

Fudbaleri Mančester junajteda pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Totenhema sa 2:1, u utakmici 15. kola Premijer lige.

Junajted je poveo već u šestom minutu golom Markusa Rašforda, izjednačio je Dele Ali u 39, a pobjedu klubu s Old Traforda donio je Rašford sa penala u 49. minutu.

Mančester junajted je, poslije dva remija, upisao petu pobjedu od početka šampionata i šesti je na tabeli sa 21 bodom. Na drugoj strani, Totenhem je doživio prvi poraz od dolaska Žozea Murinja i trenutno je osmi sa 20 bodova.

Pobjedu na domaćem terenu upisao je i Lester koji je sa 2:0 slavio protiv Votforda golovima Džejmija Vardija sa penala u 55. minutu i Džejmsa Medisona u 95. minutu.

Lester je drugi na tabeli sa 35 bodova, dok je Votford posljednji sa samo osam bodova.

Čelsi je na svom terenu bio bolji od Aston Vile 2:1.

Strijelci za pobjednički tim bili su Tami Abraham u 24. i Mejson Maunt u 48. minutu, dok je jedini gol za Aston Vilu postigao Trezege u 41. minutu.

Čelsi je četvrti na tabeli sa 29 bodova, dok je Aston Vila na 15. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova.

Fudbaleri Sautemptona pobijedili su Norič sa 2:1, dok je Vulverhempton slavio protiv Vest Hema sa 2:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније