Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 12. 2019. 22:56 >> 23:14

POBJEDA ČELSIJA

Barsa slavila na "Meaci", Dortmund ide dalje, ispao Ajaks

Barselona je slavila na gostovanju Interu 2:1 i pomogla Borusiji da prođe u osminu finala Lige šampiona. "Milioneri" su savladali Slaviju na svom terenu identičnim rezultatom i osvojili drugo mjesto, Inter ide u Ligu Evrope. Ispao je Ajaks , koji je u direktnom obračunu poražen od Valensije u Amsterdamu 1:0.

Iako je nastupila bez Lea Mesija, Barsa je bila bolji rival i zasluženo stigla do pobjede. Katalonci su poveli preko Pereza u 23. minutu, a u finišu prvog dijela poravnao je Lukaku.

Pobjedu Barsi donio je talentovani Ansu Fati golom tri minuta prije kraja. On je tako ispisao istoriju Lige šampiona, pošto je postao najmlađi  strijelac u istoriji elitnog takmičenja.

Poraz Intera iskoristio je Dortmund koji je golovima Sanča i Branta pobijedila Slaviju.

Ajaksu je bio dovoljan i bod protiv Valensije, ali je španski tim uspio da dođe do velike pobjede. Heroj "slijepih miševa" bio je Rodrigo koji je pogodio u 34. minutu.

Čelsi je u toj drugi završio kao drugi , jer ima lošiji međusobni skor od Valensije. "Plavci" su  na svom terenu slavili protiv Lila 2:1. Golovima Tamija Abrahama u 19. i Sesara Aspilikuete u 35. minutu Čelsi je poveo sa 2:0, konačan rezultat postavio je Loik Remi u 78. minutu.

Iz grupe H prošli su Lajpcig i Lion, koji su večeras remizirali 2:2.

Benfika je porazila Zenit 3:0 i ide u Ligu Evrope.

GRUPA F

Inter - Barselona 1:2

Borusija Dortmund - Slavija Prag 2:1

Tabela: Barselona 14, Borusija 10, Inter 7, Slavija 2.


GRUPA G

Benfika - Zenit 3:0

Lion - Lajpcig 2:2

Tabela: Lajpcig 11, Lion 8, Benfika, Zenit 7.

GRUPA H

Ajaks - Valensija 0:1

Čelsi - Lil 2:1

Tabela: Valensija, Čelsi 11, Ajaks 10, Lil 1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније