Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

12. 12. 2019. 12:54 >> 12:50
2

"NIJE IZGUBLJEN"

Zidan nije zabrinut zbog forme Luke Jovića

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da nije zabrinut zbog forme fudbalera Luke Jovića.

Srpski fudbaler je ovog ljeta iz Ajntrahta prešao u Real za 60 miliona eura, ali se nije dobro snašao u "kraljevskom" klubu. Postigao je samo jedan gol u 12 utakmica u svim takmičenjima, pa prednost u timu imaju Rodrigo i Vinisijus Žunior.

Zidan je poslije utakmice protiv Briža (3:1) u Ligi šampiona rekao da nije zabrinut.

"On (Jović) nije izgubljen. Igrao je dobro protiv Genka, ali tačno je da nije igrao mnogo ove sezone. On je igrač koji mora mnogo da igra kako bi prikazao dobre partije. Nema problema sa njim, mora da nastavi da radi naporno", rekao je Zidan, prenijeli su španski mediji.

On je dodao da bi Jović mogao u narednim nedjeljama da dobije već minutažu.

"U ovom trenutku ne mogu da nađem mjesto za njega, ali mora da bude spreman da igra kada bude potreban. Nadam se da će dobiti više prilike u narednim nedjeljama", naveo je trener Reala.

Real će za vikend igrati protiv Valensije, a zatim je na programu veliki derbi sa Barselonom na Kamp Nou.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније