Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O. Z. ]

14. 12. 2019. 17:56   >>  18:06

RASPUCANI BAVARCI

Šest golova Bajerna, pobjeda Dortmunda

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su danas na svom terenu Verder iz Bremena sa 6:1, u utakmici 15. kola Bundeslige i prekinuli niz od dva poraza.

Verder je poveo u 24. minutu golom Milota Rašice, a poslije toga šampion Nemačke postigao je šest golova. Trostruki strijelac bio je Filipe Kutinjo, koji je golove postigao u 45, 63. i 78. minutu, dok je dva gola postigao Robert Levandovski, u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena i u 72. minutu. Strijelac je bio i Tomas Miler u 75. minutu.

Levandovski je prvi strijelac lige sa 18 golova.

Bajern je ostvario osmu pobjedu i četvrti je na tabeli sa 27 bodova. Verder je pretrpio sedmi poraz i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobijedili su kao gosti Majnc sa 4:0. Prvi gol u 32. minutu postigao je Marko Rojs, a prednost je udvostručio Džejdon Sančo u 66. minutu. Tri minuta kasnije Torgan Azar postigao je gol, a konačan rezultat postavio je Niko Šulc u 84. minutu.

Dortmund je vezao treću pobjedu, ukupno osmu i treći je na tabeli sa 29 bodova, a Majnc, koji je pretrpio 10. poraz, zauzima 14. mjesto sa 15 bodova.

Fudbaleri Kelna pobijedili su na svom terenu Bajer iz Leverkuzena sa 2:0. Golove su postigli Jon Kordoba u 73. minutu i Sebastijan Bornau u 84. minutu.

Keln je ostvario treću pobjedu u prvenstvu i pretposljednji je na tabeli sa 11 bodova. Bajer je prekinuo niz dobrih rezultata i sedmi je sa 25 bodova.

U ostalim utakmicama Herta je na svom terenu pobijedila Frajburg sa 1:0, a Paderborn i Union Berlin odigrali su neriješeno 1:1.

Kasnije igraju Fortuna i Lajpcig.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније