Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O. Z. ]

14. 12. 2019. 20:40 >> 20:38

PRODUŽENA AGONIJA

Neslavan debi Gatuza na klupi Napolija

Ekipa Napolija poražena je u meču 16. kola italijanske Serije A od Parme na svom terenu, rezultatom 1:2.

Već u četvrtoj minuti, Parma stiže u vodstvo. Kulibali je jako loše reagovao, pri tome se povrijedio, a njegovu grešku koristi Kulusevski koji pogađa za 0:1 za muk domaćih navijača na San Paolu.

Kulibali je izašao iz igre, a do poluvremena rezultat se nije promijenio i gosti su na pauzu otišli s minimalnim vodstvom.

Napadi Napolija isplatili su se u 64. minuti kada Milik koristi lijep centaršut Mertensa s desne strane i glavom pogađa za 1:1, a do kraja meča uslijedili su žestoki napadi domaćem tima koji je svim silama pokušao da dože do pobjede i tri boda.

Ipak, novi šok domaćim navijačima priredio je Žervinjo u 93. minutu kada je nakon kontranapada pogodio mrežu Mereta za novo vodstvo Parme, a na kraju će se ispostaviti i pobjedu i osvajanje tri boda.

Đenaro Gatuzo tako je na najgori mogući način debitovao na klupi novog kluba, a u narednom kolu Napolitanci igraju protiv Sasuoloa u gostima.

Napoli nakon ovog poraza ostaje na osmoj poziciji sa 21 osvojenim bodom, dok je Parma sada sedma sa 24 osvojena boda.

Ranije danas, fudbaleri Breše pobijedili su na svom terenu Leće sa 3:0.

Breša je povela u 32. minutu golom Džona Čanselora, a prednost je udvostručio Ernesto Toregrosa u 44. minutu. Konačan rezultat postavio je Nikolas Špalek pogotkom u 61. minutu.

Breša je ostvarila drugu uzastopnu pobjedu, ukupno četvrtu u prvenstvu i zauzima 17. mjesto na tabeli sa 13 bodova, ali iz 15 utakmica.

Leče na 16. mjestu ima dva boda više, ali i utakmicu više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније