Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

15. 12. 2019. 23:07 >> 23:11

REMI U 94. MINUTU

Real se izvukao protiv Valensije

Fudbaleri Real Madrida su u poslednjim trenucima meča protiv Valensije uspjeli da stignu do jednog boda.

Madridski klub je na gostovanju Valensiji, u 17. kola španske Primere, gubio od 78. minuta, kada je za domaću ekipu gol postigao Karles Soler.

U četvrtom minutu nadoknade vremena Real je dobio korner, u kazneni prostor Valensije se preselio i golman Tibo Kurtoa, što se ispostavilo kao sjajan potez.

Kurtoa je lako stigao do lopte, glavom pokušao da je proslijedi u mrežu, ali se ona nekako odbila do noge Karima Benzeme koji ju je zakucao pod prečku.

Nakon ovog kola, Real je ostao na istom broju bodova kao i Barselona (35), u susret međusobnom, prethodno odloženom, duelu.

U ostalim mečevima, Espanjol i Betis su odigrali neriješeno (2:2), dok je Viljareal iznenađujuće savladao Sevilju u gostima 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније