Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: M.M.Lj. ]

30. 12. 2019. 13:37 >> 16:00
1

DONACIJA PRIJESTONICE

FK Lovćen dobiće nove svlačionice

Prijestonica Cetinje, uz podršku Vlade Crne Gore, samo u decembru uplatila je 50 hiljada eura Fudbalskom klubu „Lovćen“, saopšteno je tokom susreta gradonačelnika Prijestonice Cetinje Aleksandra Kašćelana sa stručnim štabom prvog tima, trenerima mlađih selekcija, predstavnicima uprave kluba i veterana.

Od tog novca, kako je kazao gradonačelnik Kašćelan, 20 hiljada eura opredijeljeno je za isplatu zaostalih zarada igračima, a ostatak za izgradnju novih svlačionica.

„Osim 50 hiljada eura uplaćenih u decembru, u toku godine Prijestonica Cetinje isplatila je Fudbalskom klubu Lovćen dodatnih 134 hiljade eura, što je za trećinu više od iznosa planiranog Budžetom za 2019. godinu”, kazao je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima, lokalna uprava je dodijelila lokaciju, a nadležni Sekretarijat za uređenje prostora i zaštitu životne sredine izdao urbanističko-tehničke uslove za gradnju novih svlačionica, koje će biti u sklopu pomoćnog stadiona. Idejno rješenje obezbijedio je Fudbalski klub Lovćen.

„Riječ je o privremenom objektu, koji bi trebalo da obezbijedi adekvatne uslove za odigravanje utakmica. Bitno nam je da mlađe selekcije imaju dobre uslove za treniranje i odigravanje utakmica, ali još važnije da tu djecu izvedemo na pravi put, razvijemo kod njih sportski duh i pripremimo za sljedeće klupske i takmičarske faze“, kazao je Kašćelan.

On je najavio i da bi Skupština Fudbalskog kluba „Lovćen“ trebalo u januaru da održi sjednicu s obzirom na to da je predsjednik Skupštine kluba Branko Vujović podnio ostavku na tu funkciju.

Treneri FK “Lovćen” I škole fudbala “Winner” Petar Kasom i Nikola Milanović u toku susreta uručili su gradonačelniku Kašćelanu zahvalnicu, jer im je pomogao da organizuju putovanje djece na turnir Wroclaw u Poljskoj, kao i na turnir u Italiji, gdje su osvojili prvo mjesto.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније