Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

01. 01. 2020. 18:50   >>  18:48

OSTVAREN KONTAKT S AGENTOM

Real Madrid želi Manea

Uprava Real Madrida će učiniti sve da dovede napadača Liverpula Sadija Manea.

Kako tvrdi "Le10Sport.com", Realu je prijeko potreban vrhunski napadač, posebno ako klub uskoro napuste Garet Bejl i Hames Rodrigez, dvojac kojeg je "kraljevski klub" na kraju prošle sezone planirao da proda.

Francuski portal takođe navodi da i trener Madriđana Zinedin Zidan silno želi Manea za kojeg je i ranije izjavio da je odličan napadač.

Već je ostvaren i prvi kontakt s igračevim agentima te je sada sve na 27-godišnjaku koji je ove sezone u 27 mečeva postigao 14 golova i upisao 11 asistencija.

Prema Transfermarktu, Mane trenutno vrijedi 150 miliona eura, a njegova cijena je 2012. godine iznosila četiri miliona eura.

Karijeru je počeo 2011. godine u francuskom Mecu, odakle je sljedeće godine potpisao za Salcburg iz kojeg je 2014. prešao u Sautempton, a od 2016. godine nosi dres Liverpula u kojem je u 110 mečeva postigao 55 golova.

U dresu reprezentacije Senegala je u 69 nastupa postigao 19 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније