Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z: ]

03. 01. 2020. 21:21 >> 21:21

ZNA ŠTA OČEKUJU OD NJEGA

Ibrahimović: Imao sam više ponuda nego sa 28 godina

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović rekao je danas da je imao mnogo ponuda prije povratka u Milan, mnogo više nego kada je bio mlađi.

"Sa 38 godina sam imao više ponuda nego kada sam imao 28. Osjećam kakva su očekivanja od mene. Mislim da Milan ima kvalitet. Rezultati nijesu 'vau', ali ovo nije sprint već maraton", rekao je Ibrahimović na predstavljanju.

Ibrahimović se vratio u Milan, sa kojim je potpisao ugovor na šest mjeseci, uz mogućnost nastavka saradnje na još jednu sezonu.

"Biću svoj, saigrači znaju kakav sam. Ne možete uvijek biti isti, fizički se ljudi mijenjaju, mijenja se nivo iskustva, ali samopouzdanje nikad", kazao je Ibrahimović.

On je naveo da će učiniti sve da popravi situaciju u klubu, za koji je od 2010. do 2012. godine odgrao 61 prvenstvenu utakmicu i postigao 42 gola.

"Znam šta moram da radim. Zlatan je i dalje tu. Nijesam došao da bih bio maskota 'roso-nera'. Nijesam izgubio svoju strast", dodao je Ibrahimović.

Milan je poslije 17 kola u Seriji A 11. na tabeli sa 21 bodom, a trofej nije osvojio od 2011. godine, kada je osvojio 18. šampionsku titulu.

Ibrahimović je dodao da je "korporativna odluka" dovela do njegovog odlaska iz kluba 2012. godine.

"Prošli put kada sam odlazio, to je bilo bez moje dozvole, ali situacija je bila takva. Najvažnije je da sam ovdje i želim da popravim situaciju", naveo je on.

Takmičenje u Seriji A Milan će nastaviti u ponedjeljak utakmicom protiv Sampdorije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније