Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: R.B. ]

04. 01. 2020. 15:51 >> 15:51

TAKMIČENJE U FA KUPU

Klop: Igrači su na prvom mjestu

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da poštuje takmičenje u FA kupu, ali da na prvom mjestu mora da bude dobrobit igrača.

Klop ima samo 12 igrača koji su potpuno spremni i novog fudbalera Takumija Minamina, koji će najvjerovatnije debitovati u nedjelju u utakmici protiv Evertona u trećem kolu FA kupa.

Njemački trener nema mnogo mogućnosti da odmara igrače i nije siguran na koga može da računa za vikend.

"Ljudi su mi u više navrata rekli da ne poštujem kup takmičenja. To nije istina. Svi imaju pravo na mišljenje, ali moj prvi posao je da poštujem igrače. To je apsolutno moj prvi posao - viđam ih svakoga dana. Moram da odlučim da li je dozvoljeno da igraju. Izgleda da federacije to žele da učine nezgodnim. Kako gledati na situaciju u Njukaslu (protiv Lestera ove nedjelje) koji je zbog povreda izgubio četiri fudbalera u jednoj utakmici i ne pomisliti da je to ludo", rekao je Klop, prenio je Skaj.

Utakmica Liverpula i Evertona igra se u nedjelju i Klop će imati priliku da se sretne sa Karlom Anćelotijem, novim trenerom Evertona.

Klop je rekao da očekuje da će Anćeloti biti uspješan u Evertonu i da je 60-godišnji trener inspirativna figura koja je uspjela da podigne fudbalere Evertona.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније