Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.B. ]

07. 01. 2020. 15:00 >> 14:59

DO 2021. GODINE

Kolarov produžio ugovor sa Romom

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov produžio je danas ugovor sa Romom do 30. juna 2021. godine.

Kolarov je 2016. godine iz Mančester sitija prešao u Romu i od tada je odigrao 113 utakmica u svim takmičenjima i postigao 17 golova za rimski klub.

"Želim da zahvalim klubu na novom ugovoru, to mi mnogo znači. To vidim kao novu polaznu osnovu, namjeravam da nastavim da napredujem i razvijam se kako bih doprineo rastu ovog kluba", rekao je 34-godišnji Kolarov za klupski sajt.

Kolarov će tako, po isteku novog ugovora, pet godina ostati u Romi.

"Drago nam je što možemo da objavimo ovu vijest. Aleksandar je uvijek bio profesionalac, na terenu i van njega. Ovim ugovorom možemo i dalje da računamo na njegov doprinos", rekao je izvršni direktor Rome Gido Fienga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније